Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Senaste inläggen

Av Swaxu - 7 september 2012 23:35

Vilken jävla dag det har varit idag.... på riktigt!  Jag har aldrig haft såhär ont i mina ben någonsin i hela mitt liv. För er som inte vet så skulle vi vandra idag med skolan (skåneleden - heldag). Jag hade med mig packning för 5 dagar trots att vi bara skulle varandra i 5 timmar, men strunt i det. Saken var den att min grupp gick åt helt fel håll, cirka 4 kilometer, vilket gjorde att vi var tvunga att ta igen all tid vi tappat! Snacka om att det var jobbigt..  Berättar mer imorgon, i ett videoinlägg förmodligen!


ANNONS
Av Swaxu - 6 september 2012 21:25

Jag är verkligen nöjd med min iPad jag köpte i helgen, den är grymt bra! :D

Det är ju som en minidator och den var billig för att vara den nyaste iPaden!

ANNONS
Av Swaxu - 5 september 2012 21:33

Haha, ni bloggläsare har väl inte missat mina sjuka videos jag har lagt upp på Facebook!?  Om ni har missat det, så lägg till mig eller prenumerera på min Facebook som ni hittar HÄR

Av Swaxu - 4 september 2012 16:20

Här har ni ett videoinlägg med ett OVÄNTAT samtal. Som sagt har jag haft en skitdålig dag, har nämligen tappat över 7000 kronor.... ja, kolla videoinlägget för mer info! 

Av Swaxu - 3 september 2012 17:44

Hahaha, fick den här kommentaren i mitt förra inlägg - angående att jag köpt den nyaste iPaden! 


Det här är en av dom mest pinsamaste kommentarer jag fått på väldigt väldigt länge. Märks väldigt tydligt att personen är avundsjuk eller vad säger ni?!  Varför skulle jag ljuga om att jag köpt en iPad?

 


Vissa läsare är så jävla pinsamma!


Av Swaxu - 2 september 2012 20:16

Idag har det varit en fullspäckad dag! Har som sagt sjungit på ett dop och det gick verkligen superbra (video kanske kommer senare) Efter dopet åkte jag och köpte den nyaste iPaden.. oj, mina haters sa ju att jag inte hade råd med det, haha.. ägda!  Tjänar ju fortfarande pengar på bloggen.


Av Swaxu - 1 september 2012 16:00

Det här är jobbigt... jag trodde aldrig att jag kunde tappa blogglusten (min JOBBlust) bara sådär!  Det är verkligen skittråkigt... jag har faktiskt ingenting att skriva känns det som!? Jag funderar verkligen på hur jag ska kunna ta tag i detta på riktigt.. för just nu är min blogg riktigt tråkig, helt ärligt! Innan såg jag min blogg som ett TV-program, ni vet.. lite provocerande och bra på samma gång. Nu vet jag inte alls vad jag ska kalla det!  Bloggen är fortfarande mitt jobb mer eller mindre.. tjänar fortfarande pengar (självklart mindre än vad jag gjorde innan), men det är inte alls samma sak. Jag prioriterar helt andra saker före mitt jobb. Tråkigt, men sant.

 

Jag kommer att komma tillbaks... men ni måste ha tålamod. Ni vet hur tacksam jag är för all positiv respons jag får och alla mail, osv. Men för tillfället är allt väldigt jobbigt... jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att inte ha en blogglust. För jag vet hur mycket jag verkligen har satsat på min blogg!! Självklart har jag haft dagar då jag inte vetat vad jag ska blogga om, men nu känns det så varje dag. Lever såklart ett väldigt bra liv, med mycket saker som händer osv. men det känns inte som om jag har ork att blogga om det, ni förstår!?


För tillfället satsar jag mycket på min musik. För innan jag började blogga var det musik som gick i mitt huvud hela tiden, det är verkligen en dröm för mig. JAG ÄLSKAR MUSIK!

 

MEN jag kommer tillbaka, ge inte upp. Jag kommer att lotta ut massa fina saker inom kort, håll er uppdaterade!

Av Swaxu - 31 augusti 2012 08:52

Gissa vad jag ska göra i helgen..?! ;)

Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Följ bloggen

Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Blogkeen
Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se