Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Senaste inläggen

Av Swaxu - 13 oktober 2012 18:07

Jag verkligen älskar den nya iPaden. Den är så jäkla smidig och bra, eller vad säger ni bloggläsare?  Dock trodde ju vissa av er att jag ljög om att jag hade köpt den..  Haha, så roligt! Jag ljuger faktiskt inte. Hur skulle min blogg se ut om jag bara hittade på en massa saker..?

 

Ja, ni kan ju allt tänka er!


ANNONS
Av Swaxu - 13 oktober 2012 14:40

Godmorgon, godmorgon!

 

Idag är det Lördag, vilket är sjukt skönt. Har som sagt haft tuffa skolveckor nu sedan skola började, massor med prov, läxor samt inlämningar! Jag hoppas att det tar slut snart, eller iallafall blir lite mindre att göra!  Något som stört mig något oehört är att min dåliga skola har ändrat alla "regler".


Förr fick man tillexempel göra omprov efter varje prov man hade (om man inte klarade det), det är helt ändrat från ingenstans. Lärarna skyller på att dom inte har tid. En lärares skyldighet är just att HA TID. Jag menar, ska vi elever säga "Ja hade inte tid att plugga för att jag skulle spela TV-spel". Hur jävla sjukt låter inte det i lärarens öron? Det låter lika sjukt när en lärare säger så. Jävla dubbelmoral, örk.


Menmen, hur går det för er läsare i skolan? 

ANNONS
Av Swaxu - 12 oktober 2012 19:15

Godkväll alla bloggläsare! 

 

Anledningen till att jag inte haft tid med bloggen på rätt många månader är för att skolan har börjat, men också för att jag faktiskt haft ett projekt nu i ett par månader som verkligen gått SKITBRA! Dock tänker jag inte avslöja exakt vad det projektet innebär, då det är rätt privat. Men nu vet jag att bloggen kommer växa ännu mer och bli ännu större.


Jag håller även på att skriva ett väldigt långt inlägg (FLERA A4-sidor) - främst till alla haters, där jag skriver hela min bloggtid från start till nu. I detta inlägg berättar jag bland annat:

  • Varför jag började blogga.
  • Hur min blogg spred sig.
  • All tid jag lagt ner på min blogg.
  • Hur jag tjänar pengar och om jag verkligen gjorde det till en början, samt HUR MYCKET.
  • Angående mina provocerande inlägg.
  • Allt hat och dödshot jag fått ta.
  • Och massa annat kul! 


Tror helt enkelt inte att ni vill missa det faktiskt. Som ni alla också vet så började jag provocera för att få fler läsare, såklart, men det har jag valt att skita i nu. Jag är alltid ärlig i det jag skriver och tänker inte provocera mer. DOCK kan jag tillägga att jag har väldigt starka åsikter om saker och ting, vilket gör att folk självklart blir provoderade. Svårt att förklara, men ni fattar va?! 


Nu ska jag iallafall plugga, har ett stort jävla idrotts-arbete att skriva.... hörs om en stund igen!


 

Av Swaxu - 10 oktober 2012 23:21

Jag vet att uppdateringen är dålig. Men som sagt har jag en del projekt igång.. så håll ut. När det är klart, kommer jag lägga 110 % på bloggen!

 

Ge det ett par veckor till, sedan är jag nog tillbaka.  Orkar ni vänta?

Av Swaxu - 5 oktober 2012 19:37

GLÖM INTE ATT det är X FACTOR ikväll!  Jag tycker att alla borde rösta på MANDA NILSENIUS.

Av Swaxu - 30 september 2012 16:54

Haha, ser att många av mina läsare är agressiva. Vet ju iförsig att dom söker efter bråk så att dom kan få lite publicitet.. men tyvärr!  Jag är inte så lättprovocerad, tillskillnad från er.  Tycker det är lite tråkigt, när folk inte kan skaffa läsare på eget sätt, utan måste skriva skit till/om andra i hopp om att dom ska skriva tillbaka. Fett pinsamt! 


Däremot har uppdateringen varit väldigt dålig, men det är nu första terminen när allt är väldigt intensivt. Mycket arbeten, redovisningar, inlämningar, prov, osv.


TILL ALLA HATERS:

Av Swaxu - 27 september 2012 22:38

Dagen idag har varit riktigt hemsk. Inte nog med att jag försov mig, utan jag har även varit sjukt arg. Jag går väl in i en sorts period nu när allt är skit, tyvärr. Finns nog inget att göra åt saken.. men jag funderar på att byta skola och kanske linje?!  Tycker inte att min skola är så speciellt bra om jag ska vara ärlig. Bara några få lärare som faktiskt är bra.


Menmen, imorgon är det Fredag... äntligen! Dock kommer jag att få plugga hela kvällen eftersom jag har så sjukt mycket plugg nu dom kommande 5 veckorna eller något?  Men ska boka in ett möte med SYV och fråga om jag kan byta, osv. Mer update får ni senare!

Av Swaxu - 25 september 2012 22:24

Är det bara jag som verkligen HATAR skolan. Jag skulle bara vilja sjukskriva mig ett par månader och bara skita i alla läxor, prov, inlämningar, redovisningar, osv, osv.  Det är alldeles för mycket just nu och jag känner att det inte kommer bli bra! Jag har inte ens en aning om vad jag vill jobba med längre? ÖRK.


När jag först började skolan ville jag bli psykolog, vill kunna hjälpa människor som har det svårt. Dock vet jag inte om jag har börjat ångra mig (och det var den enda anledningen till att jag valde skolan tror jag?). Det handlar inte om att bara gå ut skolan och sedan bli psykolog, utan jag måste ha A i alla ämnena, vilket är helt jävla omöjligt. Det går inte!


Jag har alltså ingen motivation till skolan, vilket är svårt när jag inte har någon plan på vad jag vill göra. Därav blir dagarna tråkigare, läxorna ännu värre och livet känns skit, eller rättaresagt skollivet.  Själv har jag knappt någon fritid, och nej, det handlar inte om att jag inte gör något i skolan, utan det finns något som heter läxor, prov, inlämningar, blablabla. Folk brukar säga att hänger man med i skolan så blir det inga läxor hemma... bullshit säger jag bara till ALLA som säger så. Vilken värld lever ni i? HAHA.

 


Skolan är så jävla tuff idag, för ALLA.. nästan! Trodde aldrig man kunde ha sånhär ångest för skolan, någonsin. Jag kommer att ta tag i bloggen när jag känner att jag har TIIIIIIIIIIIIIIIIIIID, vilket inte finns i min värld just nu.


TACK OCH HEJ! - Ja, jag är lite irriterad..

Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Följ bloggen

Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Blogkeen
Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se