Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Senaste inläggen

Av Swaxu - 21 augusti 2012 17:51

Vilken är bäst? - MacBook Air eller MacBook Pro?! 

   

          

ANNONS
Av Swaxu - 21 augusti 2012 14:58

Shit, har precis åkt den sjukaste karusellen någonsin! Video kommer sen....

ANNONS
Av Swaxu - 21 augusti 2012 09:36

Godmorgon allihopa! 


Allt bra idag? Med mig är det superbra som vanligt.. lite trött bara! Om en stund ska jag in till Malmö för att käka lite lunch (Subway, mums!!) och efter det blir det boooowling!  Minns när jag åkte in till Malmö i somras för att träffa en vän och luncha på Subway. Det kostade över 70 kronor, vilket iförsig inte är så jättefarligt för en lunch, men om man jämför med vad jag betalar nu när jag börjat skolan så är det lite skillnad iallafall. Vi har ju matkort, vilket betyder att jag bara behöver betala till 10 kronor. 

 

Vad ska ni göra idag?

Av Swaxu - 20 augusti 2012 21:45

Som jag skrev i inlägget under ska jag spela bowling imorgon med klassen och jag undrar om ni har några tips på hur jag blir så bra som möjligt. Vad ska jag tänka på när jag spelar?! Anledningen till att jag frågar är för att jag alltid glömmer det. Dock kommer jag på det efter en serie.. men då är det redan försent..  Alltid kul när ni läsare tipsar, har ju trots allt väldigt smarta läsare. Jag tror säkert att någon av er spelar/har spelat bowling, visst..? 

Av Swaxu - 20 augusti 2012 20:27

Visst har det varit skitvarmt idag...? 


Iallafall, min skoldag var rätt bra. Det var verkligen kul att se alla klasskompisar igen!! Vi gick igenom lite hur terminen skulle se ut och vi fick även reda på att vi ska spela bowling imorgon med klassen... känner pressen!!  Jag är ju grymt duktig i bowling (när det väl går bra), så att jag hoppas verkligen att jag är fit for fight! 


För tillfället är jag jätteirriterad... har lust att slänga min dator i väggen....... hörs!

Av Swaxu - 20 augusti 2012 15:45

Kan ni bloggläsare förstå att jag har över 5000 likes på bloggen via Facebook?! Helt jävla otroligt!  Det är helt sjukt hur mycket min blogg växer måste jag säga. Ett stort tack till er läsare! 

Av Swaxu - 20 augusti 2012 11:06

Godmorgon alla bloggläsare! 


Idag är det Måndag, vilket betyder att skolan drar igång. Själv börjar jag inte förens 13:30, så att jag har verkligen fått sovmorgon idag!! Mitt nya schema är fantastiskt bra..  Jag sitter just nu och försöker få i mig lite frukost, som sagt är jag ingen morgonmänniska, därav hatar jag att äta frukost såhär tidigt. Hoppas iallafall att ni alla får en sjukt bra dag, så hörs vi lite senare! 

 

Min frukost:


Av Swaxu - 19 augusti 2012 21:30

Godkväll.. 


Jag håller just nu på att förbereda mig inför skolan imorgon. Har internet-shoppat lite block, pennor, osv.. ja ni vet, det som behövs!  Förra året var jag väldigt slarvig med både papper och pennor.. frågade nämligen alltid om jag fick låna en massa saker, haha..  En dålig sida hos mig.. att jag är slarvig?! Ändring på det! 


Vet att uppdateringen idag varit sådär, men har som sagt haft fullt upp.. hoppas att ni förstår. Förmodligen får jag tillbaka blogglusten nu när skolan har börjat... eller jag hoppas!! Tack för era fina kommentarer om att jag inspirerar många och att min blogg är grym.. tack!! Glöm dock inte att ni är minst lika grymma. 

Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Följ bloggen

Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Blogkeen
Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se