Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Direktlänk till inlägg 24 juli 2012

Lottar ut ännu ett par Jeffrey Campbell skor!!

Av Swaxu - 24 juli 2012 23:53

Som sagt lottade jag ut ett par Jeffrey Campbell skor innan jag åkte på semester och den tävlingen var mycket populär, därav tänkte jag ha ännu en sådan tävling. Dock är det VALFRIA Jeffrey Campbell skor denna gång, alltså inte bara dom med nitar. 


Det ni behöver göra för att vinna är att:


* Kommentera varför just DU vill ha skorna!

* Berätta vilka skor du vill ha (t.ex: USA-mönstret eller skicka länk, dvs en bild).

* Länka ut det här inlägget på din Facebook samt Blogg (eller bara Facebook för er som inte bloggar) och skriv att jag lottar ut Jeffrey Campbell skor. Glöm ej att visa mig, så att jag ser att ni har länkat, Simon Åkesson @ Facebook. Ju mer ni länkar min blogg på Facebook desto större chans har ni att vinna!?

 

Tävlingen avslutas den 10 Augusti.

 
 
Annie

Annie

25 juli 2012 00:07

Jag skulle gärna vilja vinna dessa skor eftersom att jag själv inte har pengarna att lägga på dessa skorna. De är galet snygga och jag har provat dem ett antal gånger men dock har pengarna sagt ifrån. Så att vinna sina favoritskor skulle verkligen inte sitta fel, right? :)

vill isåfall ha dessa: http://www.google.se/imgres?q=jeffrey+campell+lita&num=10&hl=sv&biw=1366&bih=640&tbm=isch&tbnid=LSuNUQe6-JFeUM:&imgrefurl=http://www.nitrolicious.com/blog/2010/07/15/jeffrey-campbell-lita-lace-up-bootie/&docid=0wzJX8k-22IJDM&imgurl=http://www.nitrolicious.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/jeffrey-campbell-lita-02.jpg&w=480&h=360&ei=JhwPUKfPBIbR4QSgr4CwCA&zoom=1

http://nattstad.se/imyupie

 
erica sporring

erica sporring

25 juli 2012 00:08

hej simon , jag vill vinna denna tävlingen för jag verkligen beundrar dessa skorna , har alltid velat ha dem .
jag skulle vilja vinna de JC med spikes på , jag älskar dem mest av alla JC skorna !

http://www.nattstad.se/ericasporring

 
Rebecca

Rebecca

25 juli 2012 00:12

Jag skulle jätte jätte gärna vilja ha ett par sånna!
Dom är hur snygga som helst och passar till nästan allting!
Har då inte pengar att lägga på sånt, så skulle vart grymt att vinna!
Skulle vilja vinna JC lita spikes

http://www.nattstad.se/rebeccabjorck

 
Klara!

Klara!

25 juli 2012 00:20

Hej Simon!
Jag har skrivit om tävlingen i min blogg (klarabieber.bloggplatsen.se) och på facebook !
Jag skulle supergärna vilja vinna för jag verkligen ÄLSKAR skor , jag är helt galen i skor , fast jag har inte råd själv med ett par Jeffrey Campbell , och dessutom fyller jag år den 4e så det skulle vara jättejättekul att vinna , kram!
jag skulle vilja vinna USA skorna storlek 35 :)

http://klarabieber.bloggplatsen.se

 
Alizze

Alizze

25 juli 2012 00:22

Jag skulle vilja vinna ett par för att jag älskar dem, jag behöver komma lite högre upp(är kort) och för att jag verkligen inte har råd att köpa ett par själv... Haha, verkligen bra anledning! ;)
Skulle vilja ha sådana här i så fall: http://cdn2.yournextshoes.com/wp-content/uploads/2012/05/Jeffrey-Campbell-LITA-SPIKE-CMYK-Black-Pink.jpg?982b9e

Länk på bloggen: http://alizzze.blogg.se/2012/july/missa-det-inte.html

Länkar på facebook strax! ;)

http://alizzze.blogg.se

 
ida edström - östersunds näst största blogg.

ida edström - östersunds näst största blogg.

25 juli 2012 00:23

sv; inget speciellt, själv? :)

http://tjejenida.blogg.se

 
Meimone Johansson

Meimone Johansson

25 juli 2012 00:24

Hej simon!
Jag har velat haft ett par Jc jätte länge nu och jag har sparat och sparat men aldrig kommit upp till denna summan så jag kan köpa mig ett par. :/
De skulle betyda så sjukt mycket för mig om jag vann dom urläkra skorna som jag drömmer om :/

Hoppas du kommer göra min dröm sann! :)

http://erherea.blogspot.se

 
Maria

Maria

25 juli 2012 00:25

Jag vill ha skorna för att jag har INGA snygga skor att ha på mig när jag vill känna/göra mig extra fin. Om jag skulle vinna skorna så skulle jag vilja ha dom här med nitar

http://dontbesquared.com/blog/site/news/mode/jeffrey-campbell-lita-spike

Tycker dom är SÅÅÅÅÅÅ SNYGGA :D Älskar att läsa din blogg ^^

http://riddarmaria.wordpress.com

 
Jennifer

Jennifer

25 juli 2012 00:27

Sv: badar i marsmallows, du? :)

http://jjenkaas.blogg.se

 
Linnea

Linnea

25 juli 2012 00:38

Hehe, vet inte ens vad jag ska skriva x)

Men jag vill vinna ett par Jeffrey Campbell skor för att jag älskar skor. Och det är varje tjejs dröm att ha ett par Jeffrey Campbell. Jag har alltid önskat mig ett par när jag fyllt år och så men har aldrig fått och jag har inte råd själv heller.. Har försökt i andra tävlingar men aldrig vunnit.. :( så hade vart grymt kul att göra det här! Och det är ju hur bra som helst att du ger oss tjejer chansen att få en liten dröm i uppfyllelse! Det är guld värt!
Jag vill så gärna ha dessa skorna att jag kommer försöka länka tävlingen på bloggen varannan dag och några gånger till på fb för att öka min chans (om det nu går lol)
The shoes I want: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffreycampbell-905/lita-shoe-905001-13/

Jag har länkat på fb och på bloggen samt skrivit i en fangrupp om tävlingen! :)
/ Linnea

http://www.nattstad.se/linneaalexandra

 
Madeleine

Madeleine

25 juli 2012 00:45

Hej Simon
Jag skulle jätte gärna vilja ha dom dära skorna! Älskar dom verkligen har provat hur många sådanna skor men har aldrig haft råd att köpa dom! Jag älskar verkligen skor och skulle verkligen vilja vinna dom! Som sagt passar dom till allt! Och ja skulle bli längre i dom! Så jag vill verkligen ha dom skulle betyda så himla mycket! :D jag har skrivit om de på min blogg och har gjort de med på fb! :D

http://sweetseventeen.devote.se

 
Ingen bild

Julia Zakariasson

25 juli 2012 00:48

- För att jag tycker dem är riktigt snygga! Jag har sett massa andra som haft dem, på facebook, Instagram, bloggar osv. För att de liksom ger ett lyft till looken. Skulle bli överlycklig om jag vann! :D
- Vanliga svarta, som de som finns på bilden du lagt upp.
- Länkat: http://www.facebook.com/julia.zakariasson?ref=tn_tnmn

 
Ingen bild

Malin Larsson

25 juli 2012 00:49

Hej min bäste kusin!

Jag vill vinna Jeffery Campbell skorna för att dem hade passat mig riktigt bra! Dels för att jag är så smal och har så långa ben ;) Jag har alltid velat ha ett par Jeffery Campell samt massa andra högklackade skor men eftersom jag inte fått något jobb som jag har sökt så får jag vara delaktig i denna tävligen istället och hoppas på det bästa! Och varför lägga ut en massa pengar när du ger oss möjligheten att vara delaktig i din tävlig GRATIS! Hur bra är inte det?? Du är grym för att du är kille och lottar ut tjejskor, det gillar jag! :D

 
Jonna

Jonna

25 juli 2012 01:41

Hej Simon! Jag har länkar, kolla min fb Jonna Nyman du vet! Och på min blogg: nuutella.devote.se
Jag älskar verkligen skorna och dom är mina absolustaste favoriter! Som kort sagt, jag har provat dom massor av gånger och varit med i tävlingar. Har aldrig vvunnit så jag tycker det är väldigt tufft av dig! Skulle vela ha USA skorna storlek 37-38 :)
Skulle bli fett överlycklig om jag vann! Kort sagt, men med hjärtat!

http://nuutella.devote.se

 
bexollila.

bexollila.

25 juli 2012 01:43

Jag vill verkligen vinna dessa : http://dontbesquared.com/blog/site/news/mode/jeffrey-campbell-lita-spike har velat ha dem skorna så jävla länge så jag skriker fortfarande på pappa om dem.. Jag vill ha dem för jag har alltid vart en killtjej och därför aldrig köpt ngra klackskor jag har därför bara ett par och det är ett par fake Jeffrey Campbell skor eftersom jag inte har råd med ett par äkta.. Jag går ofta på fester där alla är riktigt fixade med fina skor och allt men jag kommer oftast i converse eller något för tråkit att alltid gå i mina fake Jeffrey skor så skulle bli gladaste flickan i världen om jag vann !
Mitt inlägg om denna tävling kommer upp 14:00 imorgon och då länkar jag det till dig, för känns inte värt att lägga upp det nu eftersom det är mitt i natten så lägger även upp dig på fb samtidigt som inlägget imorgon !
wish me goodluck !

http://www.nattstad.se/bexollila

 
melina

melina

25 juli 2012 04:44

delat på min fb; https://www.facebook.com/melina.b.johansson.5/posts/421736234535557
och i min blogg; http://melinajohansson.blogg.se/2012/july/tavlar.html#comment
Vill vinna lita spikes i storlek 42 om de finns? annars 41
jag vill vinna för att jag har typ inga klackskor, är inte tjejen som har rådd med snygga klackskor, är väldigt lång också men dessa skulle göra susen för hur jag mår nu, eller skulle ju inte reparera mig, men skulle blivit så otroligt glad!
Melle_93@hotmail.com

http://melinajohansson.blogg.se

 
Viktor

Viktor

25 juli 2012 07:44

Sv: Tack för tips men denna gången passar jag nog. Låter de andra få större vinstchans! :D

Ha det bra :D

http://sandbergv.blogg.se

 
Emma :)

Emma :)

25 juli 2012 08:11

sv: ska åka till sunne vattenland:D

http://eemmafernhagen.blogg.se

 
cajsa

cajsa

25 juli 2012 08:53

Jag hade velat vinna skorna för att jag aldrig vunnit något i mitt liv. Och att vinna ett par sådana snygga skor är en dröm. Vet säkert att det aldrig kommer bli jag som vinner, men att chansa förlorar man inget på. Jag har nog ingen bättre anledning till att vinna, så nu är det bara att hålla tummarna. Vill ha dom svarta med nitar, stl 36. Peace :)

http://www.nattstad.se/whooops

 
Lina Berglund

Lina Berglund

25 juli 2012 09:19

Jag vill ha skorna för att de är så sjukt läckra! har tyckt det ändå sen den uppfanns!!
just varför också är att min kusin har precis fått en bebis och den ska döpas snart och då hade det varit hur snyggt som helt att matcha min outfit med dessa sjukt fina skor, vet att det är många som tävlar men om jag vann skulle det vara ett sjukt cool känsla som helt. tycker också din blogg är riktigt speciell, du skriver så bra texter och uppdaterar så ofta. du är en kille med stil och mak. sjukt att du har kommit såhär långt och grattis till dig Simon!

nu håller jag bara tummarna, föresten om jag nu vinner så vill jag ha de svarta, asså de helt vanliga svarta med brun klack! jag ska länka på facebook nu så du har ju mig så bara att ni och kolla!

Kram Lina :)

http://liinaberglund.devote.se

 
Ingen bild

Amanda

25 juli 2012 10:11

jag skulle jätte gärna vilja ha jeffery cambell skor,eftersom jag har inte pengar själv och kommer inte få till ett par. Ganska många av mina kompisar har ett par egna skor,så då känner jag mig lite utanför när jag kommer i mina gamla converse. Och snart börjar skolan så då hade det varit sjukt bra med ett par vrålsnygga skor!:)

P.s läser din blogg varje dag och den är sjukt bra!

MVh: Amanda :)

 
Tilda

Tilda

25 juli 2012 10:13

Jag vill ha dom för att jag älskar sådana och mamma säger att dom kostar för mycket. Men nu kommer du här o lottar ut :D Fatta hur överraskad hon kommer bli om jag vann! Så jag hoppas nu att jag vinner! Gillar ditt hår ;) haha!

http://tildibieber.webblogg.se

 
Sofiaa

Sofiaa

25 juli 2012 10:21

Jag har alltid önskat mig ett par jeffrey campbell skor men har aldrig haft råd att köpa några och kommer inte ha det. Jag måste köpa alla mina kläder själv och har inte så mycket pengar över till att köpa sånt som jag vill. Pengarna går mest åt till sånt som behövs som tillexempel sockar,underkläder och ytterkläder.
Har även ett stort intresse för skor eftersom att genom alla mina svpra tider i livet så har jag sparat lite extra pengar så att jag kan köpa ett par skor, dom hjälper mig att inte tänka på det som är dåligt och istället fokusera på det som är bra!
Skulle verkligen bli jätte glad om jag vann ett par jeffrey campbell som hade USA motivet på i storlek 38.
Tänkte även säga att jag tycker jätte mycket
lillsofia.bloggplatsen.se

http://lillsofia.bloggplatsen.se

 
bella davis

bella davis

25 juli 2012 10:28

älskar skorna :) vart är dom ifrån?? kram

http://belladavis.myshowroom.se

 
Jonna

Jonna

25 juli 2012 10:46

sv: Ska jobba, sj?

http://Narbonne.blogg.se

 
Moa

Moa

25 juli 2012 10:49

jag skulle vilja vinna skorna själv för att jag inte har råd med ett par jc skor,eftersom jag måste köpa allt själv.dock inte mat haha! men somsagt jag måste köpa allt själv.Och eftersom jag inte är så sparsam av mig så kommer jag nog inte ha råd med ett par på ett bra långt tag alltså!!haha¨
länk till fb:http://www.facebook.com/MoaHall/posts/467291113295915
länk till inlägget på bloggen:http://moaalicious.devote.se/blogs/21048694/jc-skor.htm#WriteComment

http://moaalicious.devote.se

 
Emilia Borg

Emilia Borg

25 juli 2012 10:49

http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-13/# det är skorna jag vill vinna. Anledningen till att jag vill vinna är att jag har velat ha ett par Jeffrey Campbell super länge, men mina föräldrar har inte råd, så det skulle ju aldrig hända att jag skulle få det av dom. Jag har inte heller råd att köpa dom själv...
Jag vill ha dom så sjukt mycket så du förstår inte! Ska länka på Facebook och min blogg nu.

Ha det bäst! :)

http://www.emiliaborg.devote.se

 
sofia

sofia

25 juli 2012 10:56

ska fara till skellefteå, dusj? :D

http://soffiiaaa.blogg.se

 
Lina

Lina

25 juli 2012 10:56

Hej jag vill ha dom skorna med USA mönstret på


Jag älskar såna skor och jag vill ha dom så mycket me mina föräldra har inte råd//Lina

http://Missperfektheart.devote.se

 
Emmah Mohlin

Emmah Mohlin

25 juli 2012 11:01

Jag skulle vilja vinna ett par jeffery cambell skor för att jag har velat ha sånna huuur länge som helst! Jag har funderat på att köpa dem men dem är ju jätte dyra.. Dem här skulle jag vilja ha ifall jag vann.
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffreycampbell-905/lita-shoe-905001-13/
Ha det så bra! :) (länkar på fb och min blogg)
Kram :)

http://emmahmohlin.devote.se

 
Elise

Elise

25 juli 2012 11:22

Jag skulle vilja vinna skorna för att jag är kort (dom flesta jag känner är längre en mig, och det skulle inte vara fel att kolla ner på dom någon gång ;) ) Jag har önskat mig skorna när jag fyller år och varit med i massa tävlingar men aldrig vunnit, skorna är verkligen min dröm. Försökte hitta ett par fake i Thailand, men dom såg ut som jag vet inte vad. Hade jag vunnit skulle skorna direkt blivit mitt favoritplagg och hade jag kunnat hade jag nog sovit med dom på. Vinner jag vill jag helst ha dom med nitar (så att jag kan döda folk om jag känner för det... Hihi) Länkar på min blogg och på fb :)

Hoppas att du får en tobbenbra dag. Kram! :)

http://eliseahlgrenolsson.bloggplatsen.se

 
michelle

michelle

25 juli 2012 11:26

det skulle vara perfekt då jag fyller 18 snart ;) och när plånboken säger ifrån vore de ju bästa presenten, eller hur :D ?
isånnafall skulle ja vilja ha dessa; http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/

skrivit på bloggen + facebook

http://comstedts.blogg.se

 
Alice

Alice

25 juli 2012 12:00

Lovely! Jag skulle mer än gärna vilka vinna dom svarta med brun klack. Skulle vilja vinna för att dom är sjukt snygga och nu när jag fyller kan jag inte önska mig skor, måste önska mig skolsaker och saker till mina fina marsvin.
Dessutom så börjar jag gymnasium nu till hösten och det skulle vara sjukt snyggt att matcha mina kläder med ett par jc-skor, vill gärna sticka ut och vill gärna synas lite mer. Jag blir en aning länge också och det skulle göra susen! Skulle bli överlycklig, helt enkelt!
Håller tummarna :-)!

http://Kbrye.devote.se

 
Jenna

Jenna

25 juli 2012 12:05

Om jag vann skorna skulle jag blivigt så sjukt glad, har ALLTID viljat ha JC men priset har satt stopp.
Dom är sjukt snygga och funkar till allt, om jag van skulle jag, vilja ha vanliga svarta JC Lita med brun klack, dom vanliga alltså.

Har bloggat om det och ska länka så mycket jag kan på facebook!

http://nattstad.se/Dendarjenna

 
Erika

Erika

25 juli 2012 12:18

Jag har önskat mej dom skorna i 2 år men har aldrig fått några för dem kostar för mycket. Jag har försökt spara i 3 månader men har inte kommit någon stans så jag skulle verkligen bli jätte glad om jag hade fått ett par Jeffrey Campbell skor, jag hade använt dem varje dag.
Jag vill ha dessa: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-646/
Eller dessa: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/

Har lagt ut på FB: http://www.facebook.com/erika.l.hallberg/posts/395164540545553
Och min blogg: http://myfirstlove998.blogspot.se/2012/07/jeffrey-campbell-skor.html

http://myfirstlove998.blogspot.se

 
Ingen bild

Cornelia

25 juli 2012 12:20

Jag vill vinna sånna skor för dom är sjukt snygga och passar till nästan alla outfits! Har funderat länge på att köpa sånna men dom är lite för dyra så det har inte gått :( Jag skulle bli riktigt glad om jag vann dom! Isåfall vill jag vinna dom svarta med nitar! :)

 
Sophia Tolf

Sophia Tolf

25 juli 2012 12:26

Hej, jag skulle jäättegärna vilja vinna ett par av dessa grymma Jeffrey Campbell skor för jag har aaalltid velat ha ett par, men ja, dom är ju inte direkt billiga, så att vinna dom här skulle vara helt underbart!
Och dom jag skulle vilja ha är USA skorna, gärna storlek 41:)))

Har skrivit på bloggen och facebook! Kraaaaaaam!:):)

http://www.sophiatolf.blogg.se

 
Angelica Larsson

Angelica Larsson

25 juli 2012 13:28

Jag vill vinna skorna till min syster som älskar skor, hon har nyss blivit två barns mamma så att prioritera skor är inte det viktigaste nu, Men jag vet att hon skulle älska dom + hon fyller år om 3 veckor ! :)

http://frais.bloggplatsen.se/2012/07/25/8313250-tavla-om-ett-par-jeffrey-campbell-skor/

har länkat på facebook
angelica larsson

http://www.frais.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Felicia

25 juli 2012 13:48

Hej Simon!
Jag har alltid vilja ha ett par Jeffrey Campbell skor, jag har försökt att spara ihop pengar själv men jag har aldrig nått upp till summan som behövs, Eftersom jag köper ju kläder och sånt själv osv. Och min högsta dröm är få gå runt i ett par Jc! Jag har skrivigt om det på fb, har ingen blogg så det blir svårt att skriva där men som sagt det skulle betyda allt för mig att få vinna Jc skorna. Och jag skulle vilja vinna Jc i svart läder och st. 38 om det finns annars usa mönstret i st. 38:)

 
Alexandra

Alexandra

25 juli 2012 15:10

Hej! Jag skulle vilja vinna ett par Jeffrey Campbell skor för att min älskade bästis har önskat sig såna jätte länge! Men dom är så sjukt dyra.. Så jag skulle vilja vinna dom hära skorna: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/ till henne, eftersom hon snart fyller år. Det skulle vara den PERFEKTA presenten! :)

Har länkat och skrivit här: http://lindstromalexandra.blogg.se/2012/july/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment och har skrivit ett inlägg på facebook, hoppas jag vinner dom åt min bästis! :)

http://lindstromalexandra.blogg.se

 
Therese Maria hägg

Therese Maria hägg

25 juli 2012 16:54

Hej Simon!

Jag skulle bli jätteglad om jag vann för att jag har inte råd med egna. Jag skulle använda de varje dag, jag har länge vilja ha dem men här uppe i norr säljer de inga. Har Spanat extra på " jeffrey campbell spike " Jag vill ha storlek 40. Jag har twittrat om det till 1.3k följare och laggt upp på facebook för 2.5k vänner! Hoppas jag vinner! https://www.facebook.com/ThereseHaegg

http://neverletyougofanfic.bloggplatsen.se

 
lisen :)

lisen :)

25 juli 2012 17:13

Hejsan Simon , jag hade blivit över lycklig att vinna eftersom dom är rätt dyra och har inte råd med ett par egna. Om jag vann skulle jag vilja ha ett par jeffrey campbell spike storlek 37 jag Har delat på facebook och på min blogg! Hoppas jag vinner nu vill verkligen ha dom skorna ! www.lirrans.blogg.se och www.facebook.se/LisenRyytty

http://lirrans.blogg.se

 
bexollila.

bexollila.

25 juli 2012 17:36

ag vill verkligen vinna dessa : http://dontbesquared.com/blog/site/news/...-campbell-lita-spike har velat ha dem skorna så jävla länge så jag skriker fortfarande på pappa om dem.. Jag vill ha dem för jag har alltid vart en killtjej och därför aldrig köpt ngra klackskor jag har därför bara ett par och det är ett par fake Jeffrey Campbell skor eftersom jag inte har råd med ett par äkta.. Jag går ofta på fester där alla är riktigt fixade med fina skor och allt men jag kommer oftast i converse eller något för tråkit att alltid gå i mina fake Jeffrey skor så skulle bli gladaste flickan i världen om jag vann !
Mitt inlägg om denna tävling kommer upp 14:00 imorgon och då länkar jag det till dig, för känns inte värt att lägga upp det nu eftersom det är mitt i natten så lägger även upp dig på fb samtidigt som inlägget imorgon !
wish me goodluck ! skrev jag igår :

Här är inlägget - http://www.nattstad.se/bexollila?id=3627575
och jag har länkat tävlinge på fb med namnet rebecka linnea börjesson ollila

http://www.nattstad.se/bexollila

 
Emmy

Emmy

25 juli 2012 17:44

Hej!
Jag skulle vilja ha ett par Jeffrey Campbell skor med U.S.A motiv för att jag har älskat de skorna bokstavligt SKITLÄNGE! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Men jag har inte haft råd att köpa dem och är därför ganska besviken över detta.
Har skrivit om tävlingen på facebook, men vet inte vilken Simon Åkesson jag ska kontakta då det är många som har så flummiga profilbilder och man kan ju inte vara nog säker, så du får gärna kontakta mig på facebook om det är något speciellt du vill, Emmy Dufvenberg ;) Jag har oxå skrivit om tävlingen på min blogg! Älskar verkligen dessa skor och skulle dö om jag fick dem, pöss o kram från mig ;)

http://rozastrumporna.bloggplatsen.se

 
Hannah

Hannah

25 juli 2012 19:59

Tja swaxu, kanske ska börja med skorna jag vill ha: http://www.google.se/imgres?num=10&hl=sv&biw=1440&bih=765&tbm=isch&tbnid=ibonnMPGnM_wLM:&imgrefurl=http://www.manilafashionobserver.com/2012/02/get-20-off-on-jeffrey-campbell-litas.html&docid=qhlz-iJ4JmLc-M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-6fQuwwC1Ymo/T0RzxohHMGI/AAAAAAAAStU/CQqd_XXjYQY/s1600/Jeffrey-Campbell-shoes-Lita-%28Black-Distressed-Leather%29-010604.jpg&w=480&h=360&ei=FjIQUPuoD8j34QT9k4DABA&zoom=1&iact=hc&vpx=186&vpy=148&dur=333&hovh=194&hovw=259&tx=136&ty=104&sig=112495498811663196489&sqi=2&page=1&tbnh=132&tbnw=176&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68

ojoj lite lång länk xD

Jo det är såhär att jag har ALLTID drömt om dessa skorna. Jag köpte en gång ett par fake jc skor men de blev en stor besvikelse. Klackarna satt löst, tyget fransade upp sig och jag betalade 500 kronor för dom. Det kanske inte låter mycket men för mig är det det, alla mina shoppingpengar i london tog slut på grund av dom. Jag har försökt spara och tiggt av mina föräldrar, men utan att skämmas kan jag säga att vi verkligen inte har den ekonomin och kommer nog aldrig ha det. Det var ett tagsen då jag tänkte "nej Hannah, ge upp, du kommer aldrig ha ett par jc skor..." och jag var verkligen deppig över det, för de är dom snyggaste skorna jag någonsin har sett, helt ärligt.

Alla mina skor jag äger är platta, halvsmutsiga converse. Det blir ganska tjatigt efter ett tag, särskilt när man inte känner sig fin. Att vinna vore alltså en dream come true... :)

Men tänk alltså, en kille lottar ut svindyra tjejskor! Wow! Det är verkligen så fint gjort av dig. Jag skriver om dig i beskrivningen av min blogg, så att den alltid kommer synas, och i några inlägg då och då. Även på facebook (facebook.com/hannah.dawid) flera gånger.

nu är det bara att hålla tummarna... hoppas, det är verkligen inte ofta jag vinner i saker.

KRAM

http://somethiing.devote.se

 
Ingen bild

heu

25 juli 2012 20:13

jag vill ha skorna för att jag aldrig har haft råd. det skulle betyda hur mycket som helst för mig om jag vann dom.

din blogg är bra. fortsätt som du gör!!

 
Ingen bild

Emilia

25 juli 2012 20:57

Hej mina föräldrar dog i en bilolycka för ett år sen. Så nu bor jag hos min morfar och han har inte bra ekonomi. Så jag har inte så många skor. Att få ett par JC skulle vara mer än en dröm.

Länkat Facebook: http://www.facebook.com/millapilla/posts/398287150236017

 
ida

ida

25 juli 2012 22:29

hej simon, försvann min kommentar ? skriver en ny för säkerhets skull.

Det skulle vara guld värt för mig, kollat på sånna skor ett tag nu men skulle aldrig ha råd att köpa ett par själv, därför jag tagit del i den här tävlingen. Det skulle betyda mer än livet att vinna dessa skor! är kort och skulle behöva komma ett par centimeter upp för att slippa stå på tå bredvid min pojkvän ;) dom piffar till outfiten och passar nätan till allt!
jag skulle vilja vinna dom här - http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/ i storlek 36!
har skrivit om det på bloggen och länkat de på facebook som du kanske redan vet ? http://nattstad.se/idaahlsen ! hoppas verkligen på det bästa, du har en riktigt rolig blogg grabben. ha det bra!

http://nattstad.se/idaahlsen

 
Ingen bild

Elin

25 juli 2012 22:54

Hej Simon! Att vinna ett par sånna här skor har alltid varit en dröm för mig att äntligen ha ett par. Första gången jag så de blev det kärlek i första ögonkastet. Jag har aldrig haft råd med dem och det gör mig besviken. Så det skulle vara en ära att vinna ett par Jeffrey Campell skor i svart med brun klack i storlek 39.

Jag har skrivit det på min blogg chh på facebook. Blogg: http://www.inelinslife.blogg.se Facebook: Elin Tanja Svärd. Älskar verkligen dem och jag skulle döö om jag vann ett par sånna. P.s Din blogg är grym och fortsätt och du är bäst.

Kram Elin!

 
Måska

Måska

26 juli 2012 00:06

hej :D
jag vann inte den andra jeffery campbell tävlingen :'/
såå jag försöker igen haha :D
Men jag vill vinna dessa för att jag har alltid velat ha ett par jeffery campbell skor (det har säkert jätteee många som oxå velat ha ett par haha)
& sen har jag inte råd med ett par :(
& mina föreldrar vill inte köpa dom till mig (kanske för att dom är så dyra.. :/ )
men jag hoppas väääärklliiigen att jag vinner denna gången :DD
jag vill ha dom svarta med en brun klack i storlek 37 :DD

har länkat de på min blogg : miishi.blogg.se
facebook: facebook.com/maska.barai

http://www.miishi.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

26 juli 2012 00:13

Tyvärr, jag är inte intresserad men tack för tipset ändå!

http://musik-livet.bloggplatsen.se

 
Rebecca

Rebecca

26 juli 2012 00:14

En grej till...
Hur kommer det sig att du som kille lottar ut skor med klackar?
Tacksam för svar via MIN blogg.

http://musik-livet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kristina

26 juli 2012 00:42

okej ja är med igen. eftersom ja är så sjukt kär i skorna!
skulle ha på mej dom varje dag.är kort av mej o de skulle betyda något sjukt. hm.. ja har länkat din blogg flera gånger överallt ? o ah . suger verkligen på att vinna vinner typ aldrig så de skulle betyda . puss hej, o ja har länkat din blogg i min blogg

 
Ingen bild

Kristina

26 juli 2012 00:43

ohshit glömmde vilkan skor också!
dom lila me guldig klack!

 
Therese Levo

Therese Levo

26 juli 2012 00:55

Ja varför vill jag ha dom? Varenda tjej skulle vilja ha dom skorna, det är ju klart. Det är bara att kolla på dom. Varje tjejs dröm att gå runt med!
Varför just jag av alla personer är "värd att få dom" är för att jag har velat ha dom länge. Jag är 1.60 cm så är inte den längsta personen i världen heller. Längden är perfekt när jag har på mig skorna också! Har redan testat dom och jag är verkligen tjejen som älskar skor. Jag älskar hög klackat, så festar jag också och jag vill verkligen att mina skor ska synas. Så man syns! Skulle betyda något enormt om jag fick just skorna och skulle inte fatta det själv faktiskt. Åh vad jag vill ha dom! Så jag håller tummarna bara så får jag hoppas att jag får dom. Måste ju säga lycka till dom andra som tävlar också!
Vill också säga Simon att din blogg är skit bra. Fortsätt som du gör! Du går verkligen långt ser man. Sluta inte med något som du är bra på! :)

http://metl.blogg.se

 
emma

emma

26 juli 2012 09:28

ok det är såhär.. Jag har inte pengarna att lägga ut dem på dem skorna och jag är bara 1,50 lång och jag är snart 14 år . Det skulle vara en dröm för mig att få dem jag skulle vara såå försiktig och såå glad♥
om jag fick dem skulle jag dö av att se dem på mig för jag har alltid velat ha såna skor i HELA mitt liv. Om jag skulle få dem skulle jag kunna fara till dig och krama dig och sedan skulle jag börja gråta av glädje... jag vet att nästan alla tjejer vill ha dem och jag är säker på att jag karnse inte kommer få dem men ändå så finns det en eld innuti mig som säger att jag karnse kan få dem och jag har riktigt tur. men ja det var iallafal det jag vill och jag hoppas och hoppas och hoppas på att jag får dem såå himla mycket♥

Jag skulle vilja ha svarta sånna♥

KRAM OCH LYCKA TILL FÖR DU KOMMER KOMMA LÅNGT♥

http://hairday.blogg.se

 
emma

emma

26 juli 2012 09:35

Jag har länkat dig på min blogg ♥
och jag följer dig på bloglovin♥
och jag har länkat inlägget♥

I hope i win♥

http://hairday.blogg.se

 
Emma

Emma

26 juli 2012 10:49

Hej jag skulle gärna vilja ha dem där svarta jeffrey cambell skorna.

Om jag vinner dem vet jag inte vad jag gör.
Först tror jag att jag skulle dö av glägje.
sen så skulle jag vara så glad att jag sprang runt och skrek.
sen efter det så skulle jag nog berätta för min mamma och pappa att jag har vunnit dem och dem skulle bli så glada♥

Jag har faktis aldrig haft sånna där skor och jag kommer heller inte ha pengarna att ha dem där skorna heller.
Jag är ganska kort för min ålder. 14 år snart och bara 1,50 cm lång :(
jag skulle uppskatta om jag blev längre för då slipper jag höra massa mäniskor fråga om jag är typ nio?? haha xD

Jag vet helt 100 % att det finns fler vackra tjejer som vill ha dem
och jag är en av dem.. men asså jag är inte helt säker på att jag kommer vinna dem... Men det finns fortfarande hopp och tro♥

Kram♥♥♥

http://www.moxos.blogg.se

 
nicole kestola

nicole kestola

26 juli 2012 12:20

Jag är absolut med!
Jag vill vinna för att jag haar det jobbigt nu! jag är inte jätte populär, jag är inte jätte snygg , jag har inte dröm kroppen, och jag har inte pengar, jag önskar att jag hade någon annans utseende och kropp men så fungerar det inte, jag ska vara ärlig och säga att jag inte alltid velat ha dessa skor, fört tyckte jag inte om dem, men efter nu ett tag så tycker jag att de är det snyggaste skorna jag någonsin sätt, jag har inte varit så mode galen innan för att jag tyckt det varit jobbigt att behöva ta så stora storlekar osv.. nu har jag gått ner lite typ och jag tycker inte det är lika jobbigt, jag skulle verkligen vilja ha de skorna, känna min fin för engångskulle!


jag vill vinna de vanliga (svarta med brun klack) :)

här är mitt inlägg : http://nikkkiis.blogg.se/2012/july/jeffery-campbell-skor.html#comment

& min fb : Nicole Kestola

http://nikkkiis.blogg.se

 
Frida

Frida

26 juli 2012 13:34

Hej där!
Jag är en tjej som verkligen älskar skor och Jeffrey skorna må vara dom snyggaste jag någonsin sett och har alltid velat ha ett par men aldrig haft pengarna till dom. Jag tjänar inga pengar på min blogg, har ingen inkomst och mina föräldrar kan jag inte begära pengar ifrån då dom redan lagt ut en stor summa för mig för att jag ska få åka till USA.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ett par Jeffrey är a dream come true!
Kram på dig!

Dessa är dom jag vill ha isåfall!
http://commondatastorage.googleapis.com/images2.solestruck.com/jeffrey-campbell-shoes/Jeffrey-Campbell-shoes-Lita-(Black-Distressed-Leather)-010604.jpg

Här är mitt inlägg : http://glossyblogg.blogg.se/2012/july/tavling.html
Min facebook: Frida Svedh

http://www.glossyblogg.blogg.se

 
Ingen bild

Kristin :D

26 juli 2012 14:30

Alla ska ha så stora långa meningar.. jag kan berätta en sak för er alla... Jag är mobbad i skolan varit det sen jag börjdae.. jag har en pappa som vill inte ha mig, mamma och jag lever fattigt.. har knappt råd med tex. kläder, skor, mat.. Mamma jobbar extra för hon vägrar sälja våran häst, jag med för den delen.. jag jobbar oxå..

så skulle gääärna ha dom skorna!! jag skulle gråta av glädje skutta upp och ner!! och jag älskar den här bloggen för bra inlägg, som får mig att le! c:

skor; med U.S.A eller dom med nitar (a)
blogg ; www.kristinplanhammar.blogg.se

TACK SÅ MYCKET! kram Kristin

 
Jennifer

Jennifer

26 juli 2012 15:01

Jag skulle vilja ha skorna för att jag verkligen älskar skor,
Jag har jätte dåligt me skor just nu o ett par Jeffrey campbell e verkligen de jag önskar mej mest nu, jag skulle antingen vilja ha USA mönstrade eller svarta, skulle göra nästan vad som hälst för att vinna skorna snälla välj mej sen e ju dom skorna så dyra me o varken jag eller mina föräldrar har så mycket pengar, mina föräldrar skulle inte ens lägga ner så mycket pengar för ett par skor som jag verkligen vill ha.
De e inte allts ofta jag vinner i sånna här tävlingar så de skulle betyde enormt mycket o skulle bli så otroligt glad om jag får denna chansen att vinna. Snälla :D

http://www.musicis-mylife.bloggplatsen.se

 
Josefin

Josefin

26 juli 2012 15:40

Hej!

Jag har drömt om såna skor sen hela mitt liv.

Jag vill ha: Jeffrey Campbell Spike skor från Nelly.com.

Jag vill vinna för att: Jag har som sagt drömt om såna skor i hela mitt liv! Det bästa jag vet är såna skor! Skor är det bästa som finns, roligare att köpa skor än kläder! Jag vill så gärna ha Jeffrey Campbell Spike skor för att jag har verkligen inte råd med dem, min mamma tycker att det är slöseri att köpa såna skor för att dem är så dyra. Jag vill så hemskt gärna ha dem! Skulle göra vadsomhelst för att få såna, älskar skor. <3<3<3

Här har jag länkat: - Twitter - Facebook (kan inte länka för bara dem jag har som vänner på Facebook kan se min profil) - Affischer på stan (går ej att länka, haha) - Kedjebrev (går ej att länka, haha) - Sms (går ej att länka, haha) - Pratar om tävlingen till andra (går ej att länka, haha) - min blogg (www.happymee.devote.se)


Hoppas av hela mitt hjärta att jag vinner.. Om jag vinner skulle jag gråta så att jag nästan dog! <3

http://www.happymee.devote.se

 
Ingen bild

Emelie

26 juli 2012 15:49

Hej, jag vill var med i tävlingen för att jag vill vinna dem åt min kompis som är cancer sjuk. Hon kommer att överleva. Och hon har alltid drömt om jeffrey campbell spike skor. Om hon vinner så ska det vara jeffrey campbell spike skor i storleken 36.

Min cancersjuka vän & jag är bästisar. Hon är en underbar tjej med stora drömmar. En dröm är att få ett par jeffrey campbell skor.

Hoppas att hon vinner, så kan jag överraska henne! :')

 
Louise

Louise

26 juli 2012 19:24

Hej! Till att börja med, sjukt bra blogg! Hittade den ganska nyligen, och har fortsatt att läsa den sen dess, då jag tycker att det är väldigt, vågat? att ha det som kille också, gör det spännande, så fortsätt så!
Iallafall, anledningen till att jag verkligen, verkligen vill ha dem, är självklart att de är så galet snygga! Sen är jag hyffsat kort, så de förbättrar längden + att man får en snygg hållning!
Jag älskar skor, och har alltid velat ha ett par, men då de är väldigt dyra har jag inte kunnat köpa dem. Så om jag skulle vinna dem, skulle jag bli gaalet glad!
Har inte mycket mer att säga än att det skulle vara guldvärt att vinna och att det skulle vara de svarta!

http://linaochlollos.blogg.se

 
Louise

Louise

26 juli 2012 19:59

Ville bara säga att jag heter Louise Rönnblom, skrev komentaren över, haha misslyckat...

http://linaochlollos.blogg.se

 
Ingen bild

Sandraa

26 juli 2012 20:36

Hej :)
Jag har drömt om de här skorna jättelänge nu .. Jag älskar dem av hela mitt hjärtaa och de är så galet sjukt snygga ! Har alltid velat ha dem, och nu kom det en chans att vinna dem på en grym blogg ? Två flugor i en anäll

 
Ingen bild

Sandraaa

26 juli 2012 20:39

Kommentaten över var inte menad så.. Jag råka trycka på skicka .. Ååh, men det jag menade var ju två flugor i en smäll :D
Jag skulle vilja ha svarta lita, antingen utan nitar eller med ! Älskar båda .. Kram :)

 
Ingen bild

Amanda

26 juli 2012 21:35

jag tycker jag är värd skorna för att jag älskar skor med höga klackar och för att dom är GRYMT snygga och så har jag inte råd med dom därför är jag värd dom :D
om jag vinner så vill jag ha dom svarta med nitar på hälen och klacken. Storlek 38.

 
Emma S

Emma S

26 juli 2012 22:01

Hej Simon!
Jag börjar med att jag tycker du har en riktigt bra blogg och att jag tycker att det är roligt att det blir fler och fler killar som startar bloggar här i Sverige :)
Jag vill vinna Jeffery Campbell för att jag har tittat på dem jättelänge och har fastnat för dem totalt! Att få ha dem här skorna skulle vara som en dröm! Så otroligt fina :)
Även jag är riktigt kort så det det skulle passa perfekt på mig och mina fötter.
Jag har delat länken på facebook och min blogg typ 10 gånger, så jag hoppas att jag vinner!
Om jag vinner skulle jag vilja ha dem svart glittriga för dem är så otroligt fina.

http://eemmaass.devote.se

 
www.emiliadenbasta.blogg.se

www.emiliadenbasta.blogg.se

26 juli 2012 23:21

Hej simon! Jag vill delta i denna för att jag vill unna min mamma denna möjlighet för hon bara ger och ger men hon får nästan aldrig något tillbaka! Jag gör inte detta för mig och för att jag bara tänker på att jag ska ha dessa, utan att jag vill unna min snälla fina omtänksamma mamma detta.. Simon, det finns många deltagare och jag förstår ifall du inte väljer mig. Men jag skulle självklart bli as glad! Men du ska inte ha press så ha en bra sommar och jag får hoppas. Kram

http://www.blogg.sea

 
Mikaela

Mikaela

26 juli 2012 23:36

Är med!:)
*Inlägg: http://fotofreaket.bloggplatsen.se/2012/07/26/8322482-omg-drommer-jag/#kommentarer
*vilka jag skulle vilja ha: sådana svarta med brun klack storlek 39
*facebook: Mikaela Abrahamsson http://www.facebook.com/#!/mikaela.abrahamsson.7/posts/206378519489563
*mail: mickanloveshorses@hotmail.com
*motivering: Det har alltid varit min dröm att äga ettpar jeffrey campbell skor, spelar ingen roll vilka då jag tycker alla är riktigt snygga. Om jag skulle vinna skulle jag använda dem näst intill varje dag. Skulle vart en perfekt present i "efterskott" då jag fyller 16 år den 8aug. Och jag har inte några pengar för tillfället heller så kan inte köpa några, jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann!

http://fotofreaket.bloggplatsen.se

 
melissa

melissa

27 juli 2012 01:51

sv: tack för kommentaren:) jag är gärna med på denna underbara tävling! jag skulle vilja vinna de turkosa skorna om dem finns storlek 38, jag skulle bli så sjukt lycklig då, jag älskar skor men jag har inte dessa skor, är så avundsjuk på 2 av mina kompisar som har dessa skor! jag tycker att just jag är värd dom för att jag kommer verkligen att ha dem till användning, de kommer i goda händer och du kommer göra min dag varenda dag jag har dem på mig! inte nog med de så kommer jag att dela med mig dessa skor till min syster som hemskt gärna vill ha dessa skor precis som jag,om inte mer? så välj mig så gör du 2 människor på denna jordklot otroligt lycklig:)
direktlänk till bloggen: http://www.melimelissa.blogg.se/2012/march/check-this.out.html
sedan kolla in din hotmail så visar jag facebook länken där :)

http://melimelissa.blogg.se

 
Annika

Annika

27 juli 2012 09:56

Jag är med!
- Tipsat om tävlingen på min tävlingsblogg: http://enextrablogg.webblogg.se/2012/july/jeffrey-campbell.html#comment
- Delade ditt inlägg på Facebook + skickade vänförfrågan
- Jag vill vinna Lita Spikes

annikarajamaki@hotmail.com

http://blogofphoto.webblogg.se

 
emelie peach

emelie peach

27 juli 2012 19:02

hej,jag har alltid velat ha dessa skor men har aldrig haft råd osv jag har storlek nr 38-39.Jag vill verkligen ha de skorna, och jag skulle vilja ha svarta,röda eller lila

http://bloggplatsen.se

 
amanda - vivalamandy.blogg.se

amanda - vivalamandy.blogg.se[/url]

27 juli 2012 20:47

Jag är med! Jag vill vinna för att jag går på dans och på lägret ska vi lära oss att gå med klackar och dom blir perfekta då! Plus att jag har alltid velat ha dom, men jag har inte råd.. Hehe, dom är ju så snygga! Men jag vill iaf vinna dom här: http://www.google.se/imgres?q=jeffrey+campell+lita&num=10&hl=sv&biw=1366&bih=640&tbm=isch&tbnid=LSuNUQe6-JFeUM:&imgrefurl=http://www.nitrolicious.com/blog/2010/07/15/jeffrey-campbell-lita-lace-up-bootie/&docid=0wzJX8k-22IJDM&imgurl=http://www.nitrolicious.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/jeffrey-campbell-lita-02.jpg&w=480&h=360&ei=JhwPUKfPBIbR4QSgr4CwCA&zoom=1
Länk till inlägget: http://amandaavebjork.blogg.se/2012/july/tavling.html#comment

http://vivalamandy.blogg.se

 
amanda ekeroth - kämpar mig mot toppen ♥

amanda ekeroth - kämpar mig mot toppen ♥

27 juli 2012 21:31

Hej! Det hade vart en helt grym dröm att få vinna ett par Jeffrey Campbell skor då jag själv inte har råd att köpa ett par och jag får inte så dyra skor av mina föräldrar heller! :( Jag har alltid velat ha ett par och det hade vart grymt att ha ett par Jeffrey Campbell eftersom att det oftast är skorna som gör hela outfiten! :)
Jag skulle vilja ha dessa skor: http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/
Och jag vill ha storlek 39 :)

skrivit om det på bloggen: http://ateebitches.myshowroom.se/2012/07/27/vinn-ett-par-jeffrey-campbell-hos-swaxu/#comment

och FB: http://www.facebook.com/amanda.ekeroth

http://ateebitches.myshowroom.se

 
Ingen bild

Nellie Stenroos

28 juli 2012 00:54

Shena! :)
Jag vill ha usa skorna! ;)
Jag vill vinna dom för att bli längre haha, för att ha riktigt snygga skor liksom, annars har jag ju hur fula som helst, men det där är ju rena drömskor, finns typ inga snyggare! :o + att min syster också drömmer om såna skor, så vi kan dela på dom! ;) jag har inte heller råd att köpa dom skorna, så det skulle betyda sjukt mycket om jag vann dom, jag brukar ha otur så nu får jag hålla tummarna! :) xoxo
Skostorlek: 36/37

FB: http://www.facebook.com/nellie.stenroos
du får helt enkelt kolla för jag vet inte hur man gör! haha

 
Deborah - Vardag, Foto & Mode

Deborah - Vardag, Foto & Mode

28 juli 2012 09:53

Blogg: http://debbiesfoto.blogg.se/2012/july/utlottning-av-j-c.html#comment
Skrivit på fb och länkar dig (deborah ankarhorn)
Ska skriva på instagram nu (@deborahankarhorn)

Motivering: Alla ser mig som den blyga tjejen som inte vågar nåt och är inte det minsta cool alls.
Med ett par Jeffrey Campbells på fossingarna på alla outfit-bilder och shoppingturer så kan jag ÄNTLIGEN visa mina riktiga sida inom mode.
+ Har ALLTID velat ha ett par JC. Alltid alltid alltid! Är totalt förälskad. Men sen kommer man till momentet med pengarna.. Alla i familjen sparar pengarna då vi har rätt svårt med ekonomin och sparar till häst (det är min och mammas största DRÖM) - då känns det jävligt onödigt att kasta bort så mycket pengar på ett par skor enligt mina föräldrar (och jag håller med dom lite :S)

http://Debbiesfoto.blogg.se

 
Ebba

Ebba

28 juli 2012 15:55

Blogg: http://ebbelinaa.blogg.se/2012/july/jeffrey-campbell.html
Facebook: Skrivit men kan inte länka dig eftersom vi inte är kompisar (Ebba Larsson) - http://www.facebook.com/jordgubbenlarsson

Åh, är verkligen inte bra på att skriva texter till tävlingar...men jag tycker att Jeffrey Campbell är nästan dom snyggaste skorna i världen och önskar mig sådana jätte mycket! Men mina föräldrar tycker bara att det är slöseri med pengar. Men om jag skulle vinna dom behöver ju inte dom betala...vi är inte direkt dom rikaste men inte fattiga! Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva...hoppas det duger, men har läst några av kommentarerna och dom är så mycket bättre än min.

http://ebbelinaa.blogg.se

 
Karolina Green

Karolina Green

29 juli 2012 20:25

Hej Simon!
Jag vill gärna vinna ett par JC skor för jag älskar modellerna på alla skor! Speciellt nitklackarna dem är sjukt snygga! Det är dem jag vill ha i vitt eller svart ;) Om jag vinner blir jag skiiit glad för jag vill verkligen ha ett par nya klackar och speciellt dem så det skulle vara kul och då är du liksom bäst och jag blir sjukt snygg ;)

Har länkat på min blogg http://lifeaskarolina.blogg.se och min facebook Karolina Green

Puss&Kram&Nypiskjärten!

http://lifeaskarolina.blogg.se

 
Karolina Green

Karolina Green

29 juli 2012 20:27

btw min mail e karolinagreen97@hotmail.se ;)

http://lifeaskarolina.blogg.se

 
Claudia

Claudia

30 juli 2012 16:00

Hej och andledningen till varför jag vill vinna skorna är för att jag vill bli modell och det betyder ju att jag tar modell bilder, och till de behöver jag något otroligt snyggt och något som sticker ut då har jag vall jeffrey cambell skorna med nitar. Plus så har jag längtat så länge till att få köpa dom men jag är inte direkt sparsam så om jag inte vinner skorna här så får vi väll se hur de blir :) jag har storlek 37 btw ;)

http://nattstad.se/friends

 
Ingen bild

Emmi

30 juli 2012 19:12

Jag tycker att det skulle vara kul om någon som inte redan har Jc vinner skorna, jag vet minst en person här som redan har skorna. Visst alla ska ha samma chans men jag tycker du ska se på bilder på folk som har deltagit för att kolla om dem redan har Jc :)
Visst folk kanske blir sura över min kommentar men det är min åsikt ;)

 
Tamara

Tamara

31 juli 2012 22:08

Jag vill jätte gärna vinna skorna då jag inte har pengar och köpa dom. Jag som alla andra flickor vill ju ha världens snyggaste Jeffrey Campbell skor. Skulle var underbart kul och vinna dom skit snygga skorna. Så håller tummarna och får se om det går. Har alltid velat ha dom skorna. Kan drömma om och se mig med dom. Så hoppas hoppas hoppas.
Jag skulle vilja vinna dom svarta med nitar på klacken. Tack för en skit bra blogg Simon.
lindblom.tamara@gmail.com

http://tamaras.blogg.se

 
sanna zentio

sanna zentio

31 juli 2012 22:18

Hej kära simon! Jag är en tjej som jätte gärna skulle vilja vinna dessa skor därför att mitt liv inte riktigt vart perfekt ekonomiskt och jag har fem syskon! Jag föddes med nail patella symdrome och fick njursvikt. Nu har jag fått ny.njure men att jag får åka upp till huddinge varje fredag vilket drar mycket pengar! Och jag har verkligen ögon för dessa skor! Men har inte råd helt enkelt till att köpa dem. Och skulle.bli överlycklig som vinnare! Har deltat i tävlingar förut.men aldrig vunnit. Men alltid värt att vara med då alla har lika stor chans ifall de inte delar osv. Vilket jag absolut kommer göra! Hoppas min motivering var bra! Tack för din fina blogg/ sanna zentio <3

http://www.facebook.com/sannabaabyzentio

 
sanna zentio

sanna zentio

31 juli 2012 22:25

Hej Simon och tack för den fina bloggen!

Jag är en tjej som haft en lång och tuff period som slitit på det ekonomiska, jag blev.misshandlad och fick njursvikt. Sjukhusbindelsen har kostat massa pengar att åka upp o ner. Och jag har alltid velat ha ett bar jc skor! Har haft ögon för dessa och nu när du tävlar om valfria kanske jag har chansen till dom! Skulle bli överlycklig! Ska länka din blogg och tävling. Här är sidan! <3

http://www.google.com/search?tbm=isch&source=mog&hl=sv&gl=us&tab=wi&q=jeffrey%20campbell%20skor&sa=N&biw=320&bih=508#i=754 tack för en underbar blogg kram sanna!

http://www.facebook.com/sannabaabyzentio

 
Emelie horst

Emelie horst

31 juli 2012 22:41

Hej Simon!
Här är skorna jag vill tävla om, har tyvärr bara bild.. Vill ha dem i storlek 39/40 : http://www.google.com/search?hl=sv&gl=us&site=webhp&tbm=isch&source=hp&q=jc+skort&oq=jc+skort&gs_l=mobile-gws-hp.3...520.3811.0.4376.10.7.1.2.2.0.294.901.0j2j2.5.0...0.0...1ac.wtDXGvrVETk&biw=320&bih=416&sei=-DoYUJOqD8344QSjm4GYAw#i=7
jag har skrivit på min blogg att jag är med och tävlar och jag ska efter jag har skrivit kommentaren skriva på Facebook med!
Det är en sjukt liten chans att man skulle vinna en sådan tävling men jag försöker va med och vinna ändå! Jag vill vinna för jag själv inte har råd med att köpa ett par sådana skor men det skiljer mig inte ifrån alla andra som är med och tävlar. Men jag är precis som dem, försöker göra allt för att få ett par JC skor. Jag har både önskat dem i present och försökt själv samla ihop pengar för att köpa dem men inget har funkat, men det skulle betyda så sjukt mycket om jag vann en sak för en gångs skull.
Lycka till att välja en person jag har inte så mycket mer att säga.. Jag får bara hoppas! :)

Älskar din blogg, kolla in min om du vill! :)

http://www.emmeli.blogg.se

 
Ellen Andersson

Ellen Andersson

1 augusti 2012 10:20

Jag är med!!! :D
Jag vill vinna dessa i storlek 38: http://www.google.se/imgres?q=jeffrey+campbell+platform+sneakers&um=1&hl=sv&tbm=isch&tbnid=k7_mu_pgwk5MKM:&imgrefurl=http://emilys-thefashionjournal.blogspot.com/2011/08/jeffrey-campbell-platform-sneakers.html&docid=5dajoU9AOhwyKM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-8mYPQkjNQN8/Tj8P-G__AOI/AAAAAAAABe0/vkh0m5R17bY/s1600/img_0146_1.jpg&w=500&h=340&ei=4eAYUNTNGcfV4QT2toHgDg&zoom=1&iact=hc&vpx=187&vpy=362&dur=9&hovh=185&hovw=272&tx=133&ty=138&sig=106009395815125094587&page=1&tbnh=142&tbnw=209&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:0,s:0,i:72&biw=1280&bih=847 för att jag är EXTREMT kort för min ålder. Jag går i 8:an och är kortare än de flesta som går i tex 6:an. Jag skulle verkligen behöva dessa skorna. Jag skulle känt mig mer självsäker.

jag har skrivit om det på min blogg: http://hejjagheterellenpellen.blogg.se/2012/august/jeffrey-campbell.html
från fb (Ellen Andersson) http://www.facebook.com/#!/ellen.andersson.12979

http://hejjagheterellenpellen.blogg.se

 
Ingen bild

Emii

1 augusti 2012 21:32

Jag skulle jättegärna vilja vinna skorna.., spelar ingen roll vilka. bara jag får några. jag har länkat överallt där jag kan, flera flera gånger. jag tycker din blogg är gryyyyymmm!!!

skulle betyda allt om jag vann, har aldrig ens haft råd med sånna skor.. :(

 
claudia

claudia

4 augusti 2012 13:54

ÅÅh, vad roligt. jag trodde tävlingen var slut men jag ska absolut vara med. tur att jag tittade in på din blogg. Ikväll länkar jag på facebook och gör ett inlägg på min blogg :D skickar länkarna till dig senare kram!:D

http://claudiamilena.webblogg.se

 
CROLA

CROLA

4 augusti 2012 23:30

Jag vill vinna för jag aldrig "haft råd" , jag har alltid velat ha en par <3 Antingen ett par svarta (Orginal tror jag ? ;) ) Eller ett par svarta spiks! ;D

http://crola.blogsofsweden.com

http://crola.blogsofsweden.com

 
Ingen bild

Charlotta

5 augusti 2012 16:12

Antingen så kan jag skylla på att jag inte har pengarna för att köpa dom här själv (sant, men det är inte poängen för tillfället), eller så kan jag dra upp historien om stackars lilla mig som har en riktigt jobbig sjukdom som ger tillfälliga förlamningsattacker i hela kroppen, som kan räknas som en ovanlig sjukdom (sant).. Men tror inte att jag tänker köra på det, har ju redan alla andra kommit på redan :P
Vad jag anser som en anledning till varför jag skulle kunna ha en chans att vinna är att.. jag är en riktig fashionista :) För mig är det viktigt att klä mig snyggt och veta att jag faktiskt syns i mängden. Mina fyra mål i livet modemässigt: att äga en louis vuitton och en chanel väska, louboutin skor och ett par jeffrey campbells. Därför så tar jag detta tillfälle i akt och satsar! :) Skulle verkligen bli grymt glad om jag vann, för jeffrey Campbell är en av dom snyggaste skorna jag sett! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha den svarta skon, snyggast av dem alla ;)
Min mail är, Charlotta97@hotmail.com
Kram!

 
Ingen bild

nora

5 augusti 2012 17:43

hej simon!
jag har läännggee försökt spara till ett par jeffrey campbell och det har alltid kommit saker emellan som har gjort så att jag inte har kunnat,och jag älskar allt som har med mode o göra och skulle verkligen ALRDIG ALDRIG ALRDIG glömma det ifall jag vann dessa i storlek 39 http://hautebird.files.wordpress.com/2011/08/jeffreycampbell_lita-_black_2340.png du skulle verkligen göra mitt liv så mycket bättre för att jag anses ha ganska stora fötter för att vara så kort (149cm) :( och när jag går ut så drar mina fötter mycket uppmärksamhet så ifall jag har ett par jeffrey campbell så kan inte några säga att jag har stora fötter för jeffreys skor är ju stora i sig,spelar ingen roll vilken storlek man har för modellen gör ändå så att fötterna ser större ut men samtidigt så är det skitsnyggt!!så skulle verkligen bli supper super duper glad ifall jag vann!!!!min mail är batol95_@hotmail.com //puss och kram!!<3<3<3

 
Michaela Åkesson

Michaela Åkesson

5 augusti 2012 22:21

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa skorna , det som gör att jag vill vinna dom är bara för dom är så snygga plus för din blogg är bäst <3
http://www.google.se/imgres?q=jeffrey+campbell&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=JNlS2UCtPpcJOM:&imgrefurl=http://meedo.blogg.se/category/mode-skonhet-kandis-nytt.html&docid=6AUBmSiydV21cM&imgurl=http://cdn.publishdev.se/cdn/6/819247/images/2012/5379628291_ebe80eedb8_4ff046d79606ee345400281c.jpg&w=320&h=320&ei=tdUeUMmZL8qF4gTF9YHIAg&zoom=1&iact=hc&vpx=1100&vpy=191&dur=183&hovh=225&hovw=225&tx=148&ty=143&sig=100681014710576683912&page=2&tbnh=154&tbnw=154&start=18&ndsp=24&ved=1t:429,r:17,s:18,i:184

http://www.nattstad.se/michaelaakesson

 
Ingen bild

Josefine

5 augusti 2012 23:01

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna de skorna för att de är så sjukt snygga och de piffar upp en tråkig outfit. Jag är inte så lång så det skulle kanske bli snyggt med ett par skor som gör att jag ser lite längre ut:) Skulle vara roligt att vinna för asså vem vill inte ha ett par jeffrey campbell skor?!? Vill bara säga att din blogg är rolig att läsa. Jag skulle vilja ha dessa skorna http://img189.imageshack.us/img189/4974/img3460il.jpg (spikes biege) De är enormt fiina, mina favoriter av de alla! Har ingen blogg så länkar bara på facebook.

 
Maja

Maja

6 augusti 2012 00:41

Hej hej Simon!
Jag skulle så så sååå gärna vilja vinna ett par ÄKTA Jeffrey Campbell!
1. Dom är ju bara för snygg
2. Dom är ju fett dyra så jag har inte råd..
3. Har önkat mig ett par sen typ 2009 eller något!
4. Jag är inte exakt den sorts tjejen som använder klackskor varje dag osv osv osv, men om jag ägde mer som jag veeeeeerkligen älskade så skulle jag ju tycka om det mer !


Min blogg; http://majaritzman.devote.se/blogs/21253994/jeffrey-campbell.htm#WriteComment


Och dessa babes önskar jag mig i storlek 38; http://nyheter24.se/blogg/filippaberg/wp-content/uploads/2011/01/905004-0014_1.jpg

http://www.majaritzman.devote.se

 
Milena

Milena

6 augusti 2012 17:08

Jag skulle vilja vinna dessa Jeffrey Campbell; http://www.harveynichols.com/womens/categories-1/designer-shoes/high-heels/s374738-lace-up-platform-ankle-boots.html?colour=TAUPE#
Jag valde just dom skorna för att dom passar till allt!
Att få ett par Jeffrey Campbell skor är nog en dröm för alla tjejer, haha
Men jag skulle vilja ha dom för dom är super snygga, men tyvärr har jag inte pengar för just dom skorna. Så jag tänkte att jag skulle göra ett försök att vinna dom här!
Jag är oftast inte bra på att sitta och förklara varför just jag ska få dom. Men jag gör alltid ett försök.. som oftast inte leder till vinsten... haha
Men jag hoppas jag vinner, Inlägget till bloggen: http://oliviaomilenas.blogg.se/?tmp=125858
Men kommer även påminna om tävlingen i varje inlägg jag skriver :)
www.oliviaomilenas.blogg.se Så kan du se att jag skriver fler (y)

Och jag håller tummarna!

http://oliviaomilenas.blogg.se

 
Matilda Skarström

Matilda Skarström

6 augusti 2012 17:32

Hejsan Simon!
Jag är helt klart med i tävlingen.
Jag vill tävla om Dom svarta Jeffrey Campbell med nitar,
alltså dessa!

http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/

Och varför jag vill ha dom?
Jo för att dessa skorna är riktigt snygga!
Dock rätt dyra!
Men jag blev rikigt glad när du lottade ut ett par till! :D
Men saken är att , dessa skorna är helt awesome,
och jag har länge velat ha ett par höga skor.
Men har inte hittat några speciella i någon affär sådär.
Så vet ju att Jeffrey Campbell skorna finns som jag
jätte mycket vill ha.
Och så såg jag att du hade en sådan här tävligen till!
Så det är ju skit bra! :P
HAR LÄNKAT DIG PÅ FACEBOOK, OCH PÅ MIN BLOGG!

http://matildaskarstrom.devote.se/

Så tack o hej!
kram!

http://matildaskarstrom.devote.se

 
johanna

johanna

6 augusti 2012 18:56

hehe haj Simon :D
jag är helt klart med i denna tävligen, och vinner jag vill jag ha dem helt vita Jeffrey Campbell skorna :D

Sen anledningen till att jag vill ha dem... Det är för jag har varit med i många tävlingar till just sådana skor men har aldrig haft den turan. Jag tycker liksom dem skorna är sjukt snygga men har inga pengar till dem. Och mamma/pappa vägrar betala dem åt mig. :( Skulle jag vinna dem blir jag typ världens lyckligaste tjej. hihi
Aja får väl hoppas jag har lite tur nu. :D:D
Jag har även länkat på fb och snart på min blogg
ha de så bra nu

http://mylovelielife.blogg.se

 
Lina Holgersson

Lina Holgersson

6 augusti 2012 20:33

Vilket företag sponsrar tävlingen då? :P för du köper dem väll inte :P

http://linaholgerssons.blogg.se

 
Ingen bild

Moa Beatrice Sved

6 augusti 2012 22:37

Vilken generös tävling! Klart att man ska vara med! Har länkat på min facebook och på min blogg. Har även berättat för lite vänner. Så de skulle absolut också vara med! Dessa skor har ett högt pris, och de är väldigt snygga. Varje tjej vill ha ett par. Vissa har möjlighet.. vissa har inte de.. Jag skulle väldigt gärna vilja ha "Jeffrey Campbell Foxy Brown". Tycker att de passar mig, och min personlighet.
Tack för en bra blogg och en bra tävling :')
/ Moa Beatrice Sved.
moasved@hotmail.com

 
Olivia

Olivia

6 augusti 2012 23:51

Hejsan. Jag vill så HEEEMSKT gärna vinna eftersom att jag har velat haft ett par sen ungefär någon gång i slutet av förra året. Aldrig hittat eller haft råd. Jeffrey Campbell är alltid fina, till allt man har på sig. Jag skulle bli överlycklig och jag skulle använda de VARENDA dag. (förutom när jag bara sitter inne, haha)
Din blogg är suuuper, älskar den :)
välj rätt person.
dessa skulle jag vilja ha ↓
https://idaleijon.files.wordpress.com/2012/05/jeffrey-campbell-beige-suede-print-lita-ankle-boots.jpg?w=500

http://www.oliviaomilenas.blogg.se

 
Ingen bild

therese

7 augusti 2012 08:00

Så Jävla fina skor så det finns inte! Lycklig om jag hade fått äga ett par jeffrey campbell skor!
Når mig på Therese.birgersson@hotmail.com

 
Alba Abarca

Alba Abarca

7 augusti 2012 10:51

Hejsan Simon , klart jag är med och tävlar om dessa underbart snygga skor.
Varför jag vill vinna tävlingen är ju såklart att jag tycker skorna är sjukt snygga och skulle gärna vilja äga ett par. Förra tävlingen som du hade hann jag inte anmäla mig i för jag var utomlands. Blev sjukt glad när jag såg att du startat tävlingen igen. Hade tänkt att köpa ett par men har inte hittar en bra/pris värld hem sida med just dom jag vill ha.

Jag skulle vilja ha helt svarta med brun klack. (förlåt för google bild. http://www.google.se/imgres?num=10&hl=sv&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=ibonnMPGnM_wLM:&imgrefurl=http://louisegillholm.blogg.se/2010/december/jeffrey-campbell-lita-boots-hiss.html&docid=e1vuRk0C-ewg8M&imgurl=http://louisegillholm.blogg.se/images/2010/jeffrey-campbell-shoes-lita-black-distressed-leather-010604_120094100.jpg&w=480&h=360&ei=_ksgUO_XNoj74QTw-oHoDg&zoom=1&iact=rc&dur=358&sig=111502875343940707538&sqi=2&page=1&tbnh=134&tbnw=179&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0,i:88&tx=73&ty=79

HA DET BRA SIMON OCH TA INTE ÅT DIG AV ALLA DUMMA DU FÅR KOMMENTARER KRAM ALBA.
Blogg inlägget : http://dinalba.devote.se/blogs/21273589/taevling.htm

http://dinalba.devote.se

 
Johanna

Johanna

7 augusti 2012 15:24

HEJJ simon! :)
Jag skulle vilja vinna för att de vore kul o vinna något, o bara kul o känna sig snygg i dom :) haha skit dålig på vrf jag ska vinna dom :D

men de här mönstret med usa flaggan eller va de heter skulle jag gärna vilja ha om jag vann :)

Jag har länkat på facebook o bloggen :)

http://sweetiecutie.devote.se

 
Michelle

Michelle

7 augusti 2012 15:32

Hej!

Jag skulle vlja vinna skorna för att jag så kort! Jag köpte ett par på tradera och när jag väl hade betalt så visade sig de att skorna fans inte och kontot var fejkat! Jag behövde ju betala och allt det i onödan och fick inga skor :(
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/spike-905047-14/


i storlek 38 ;)

Ha en bra dag! :)

http://www.michellecederblad.devote.se

 
Ingen bild

linnea danielson

8 augusti 2012 00:43

Hej simon !!
Skulle så sjukt gärna vilja ha ett par med usa eller nitarna
Jag är så sjukt jävla kort så
skulle absolut behöva ett par högklackade
Är oxå rätt så pank på köpet så har inte råd med ett par
Skriver t dej att jag länkar på min fb på fejan
Stolek 36/37

 
Felicia

Felicia

8 augusti 2012 01:13

Hej Simon!
Jag har alltid vilja ha ett par Jeffrey Campbell skor, jag har försökt att spara ihop pengar själv men jag har aldrig nått upp till summan som behövs, Eftersom jag köper ju kläder och sånt själv osv. Och min högsta dröm är få gå runt i ett par Jc! Jag har skrivigt om det på fb, har ingen blogg så det blir svårt att skriva där men som sagt det skulle betyda allt för mig att få vinna Jc skorna. Och jag skulle vilja vinna Jc i svart läder och st. 38 om det finns annars usa mönstret i st. 38:)

Jag har redan skrivigt en kommentar men nu har jag fixat en blogg så nu gar jag skricigt ett inlägg där om utlottningen:)
Och jag ska nu länka på facebook:)Ååå det skulle vara så himmla coolt att vinna Jc skor och få gå runt på skolan, hemma o på stan med ett par Jc skor och alla kommer bah wow!:)

http://www.ffeliciapersson.devote.se

 
Sandra

Sandra

8 augusti 2012 21:57

Tjenare mannen! Jag skulle så gärna vilja vinna dessa skor för att de inte bara är grymt snygga utan också bra för fötterna! Och då menar jag ju givetvis inte alla par, utan det paret jag vill vinna som finns här; http://www.google.com/imgres?start=114&um=1&hl=sv&rls=com.microsoft:sv:IE-Address&rlz=1I7LENP_svSE463SE463&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=96ReDxryyRJ7SM:&imgrefurl=http://magazine.trendsales.se/blogs/emmasays/2012/2/3/jc-shadow-stud&docid=_JErXDG6EM73uM&imgurl=http://magazine.trendsales.se/media/703917/jeffrey-campbell-shoes-shadow-stud-(black-silver)-010604%252520(1).jpg&w=480&h=360&ei=oMMiUPTEDYiF4gSA7oHwDA&zoom=1&iact=hc&vpx=496&vpy=237&dur=667&hovh=194&hovw=259&tx=153&ty=84&sig=117138521942521647606&page=6&tbnh=142&tbnw=183&ndsp=24&ved=1t:429,r:14,s:114,i:127
Och jag har lite problem med mina knän och hälsenor och därför skulle dessa skor som ger en häslosammare gung i steget och samtidigt är förjävla snygga vara helt perfekta! Att de dessutom är relativt höga funkar bra till mina 1.55 meter över havet. Jag själv har inte råd att lägga så mycket pengar på ett par skor, även om jag försöker spara ihop så tar det ett tag.
Länk till mitt inlägg: http://pammi.devote.se/blogs/21309582/taevlar-hos-swaxubloggplatsense.htm
Jag skulle vilja ha dem i storlek 37.
Tack på förhand snygging! ;)

http://pammi.deovte.se

 
Olivia

Olivia

8 augusti 2012 23:55

jag vill ha dom för att dom är både snygga och sköna! Och dom passar till allt!
jag har velat haft dom jääääätttelänge nu, men aldrig haft råd riktigt, såklart är det typ alla tjejers dröm och ja
dom här skulle jag vilja ha iallafall ↓
http://www.harveynichols.com/womens/categories-1/designer-shoes/high-heels/s374738-lace-up-platform-ankle-boots.html?colour=TAUPE#

det är världens finaste skor och du anar inte hur mycket jag vill vinna dom, det är verkligen en av mina största drömmar att ha ett par Jeffrey Campbell
de är perfekta för mig, jag har provat dom men jag hade inte råd då, men dom är så otroooligt sköna och jag vill verkligen vinna dom så jag håller tummarna i 2 dagar nu!
Ha det bra :)♥

http://www.oliviaomilenas.blogg.se

 
Ingen bild

Emily

9 augusti 2012 21:35

Lagt in i min tidslinje å länkat hit som Emily Brettéus

Önskar mig dessa skor då jag inte är nå vidare på att gå i klackar å behöver ett par bekväma höst/vinterskor annars får jag gå i gympaskor hela vintern å frysa.

http://www.stylehive.com/bookmark/karmaloopcom-the-brit-stud-boot-by-jeffrey-campbell-862690

 
Ewelina

Ewelina

22 november 2012 21:25

Hejsan! Jag skulle vilja vinna dessa skorna för att jag aldrig vunnit något innnan men även för att jag sparat pengar till dessa skor i en evighet men nu till jul kommer ju dom pengarna att ryka. Jag går i skolan och jobbar som ett djur för att få bra betyg (jag har fel på mitt lagringsminne och allt blir 10 gånger svårare). Jag har två jobb och försöker att lägg undan ilf 200, men iblan funkar inte d eftersom jag betalar typ allt själv eller ja kläder,skor,busskort,mobilräkning,mat osv. Jag har börjat ge upp lite men inte helt! Efter som jag inte är en sådan människa som ger upp över mina drömmar. Dom JC skorna jag skulle vilja ha är dom svarta spikesen --> http://www.google.com/imgres?q=jeffrey+campbell+spikes&um=1&hl=sv&client=safari&sa=N&tbo=d&rls=en&biw=1280&bih=630&tbm=isch&tbnid=iu-_MWdfGhhJmM:&imgrefurl=http://karmastalnacke.com/2011/12/01/when-one-become-three/&docid=ynyT94Ibk7JJIM&imgurl=http://karmastalnacke.files.wordpress.com/2011/12/jeffrey-campbell-lita-spike-2_172694897.jpg&w=655&h=470&ei=54muUIG_GqGL4ATUhIDQCg&zoom=1&iact=rc&dur=352&sig=108762074000079899634&page=1&tbnh=134&tbnw=201&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:1,s:0,i:88&tx=138&ty=74

Här är länk till min FB och Blogg
http://www.facebook.com/ewelina.olofssonjangegard
http://nattstad.se/kiwizi

Puss och kram!
/Ewelina

http://nattstad.se/kiwizi

 
Andrea Berggren

Andrea Berggren

11 april 2013 23:27

Hej Simon! De är ju helschysst att Lotta ut så snygga skor sådär!! Jag har nämligen letat efter USA skorna skit länge!! Och detsamma med dom med nitarna!! Skitsnyggt alltså! Här tyvärr inte haft råd!! Och antar att de är därför jg kommenterar nu.. :P Vill verkligen ha dom!! Och min kusin har velat ha sådana i typ ett år! Vet inte om jag ska behålla dom själv eller ge bort, ajja!! Helschysst av dig om just jag skulle bli utlottad o få de snygga skorna vilket dom USA eller nitar!! Helst i storlek 38 - 39!!! Skulle göra vad som helst!! Men har lagt upp detta på Facebook! På användaren Dea Berggren! Hoppas du väljer mig! Ha det


MVH meeeee :D
Älskar dig ❤

http://Facebook

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Swaxu - 6 maj 2013 00:47

Tja alla bloggläsare!   Nu är det snart sommar, skönt va?  Man mår så mycket bättre när det är sommar, eller det kanske bara är jag?! Iallafall så tänkte jag kanske dra igång bloggen igen, som jag skrivit 100 gånger hahaha. Tycker ni det? IS...

Av Swaxu - 22 februari 2013 04:06

Hallåhallå alla bloggläsare - om jag har några kvar?    Det var sjukt längesen jag bloggade, eller vad säger ni? Jag har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra, kan dock berätta att jag känner mig rätt sugen.. men tro mig, det kräver mycket...

Av Swaxu - 7 februari 2013 23:55

Vad tycks?

Av Swaxu - 15 december 2012 14:45

Tror ni att världen kommer att gå under den 21? 

Av Swaxu - 15 december 2012 13:10

Godmorgon! Nu är jag verkligen utvilad, har sovit hur många timmar som helst. Idag har jag fullt upp, ska bland annat göra klart lite skolarbeten (tyvärr), men också kolla på lite olika bloggprojekt. Hörs strax!...

Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skapa flashcards