Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Alla inlägg under april 2012

Av Swaxu - 23 april 2012 07:45

Godmorgon! 


Då var skolan igång igen, vilket känns helt OK. Dock är jag lite trött bara.. men det är väl helt förståeligt med tanke på att det är måndag, eller vad säger ni?!  Hela min vecka är verkligen fullspäckad.. har nämligen nationella, efter nationella, efter nationella.. plus att jag ska sitta i en massa möten, osv. - Veckans planer kommer i ett senare inlägg! Det roliga är att dom flesta bloggare idag har fullt upp hela tiden, men så blir det när man har en stor blogg. 


Förresten, jag kom nyss på att jag har glömt lägga upp bilder ifrån helgen!? Men det är absolut något jag kommer att göra i början av veckan. Kan ju säga att jag har grymt mycket träningsvärk efter bowlingen, haha!!! 


ANNONS
Av Swaxu - 22 april 2012 21:00

Som jag nämnt i tidigare inlägg har jag missat en del Big Brother avsnitt dom senaste dagarna, men dock har jag tagit igen det, snabbt! Vet också att Amandus och Hulda är nominerade denna Söndag, vem tror ni åker ut?! 


ANNONS
Av Swaxu - 22 april 2012 18:31

Sitter just nu och äter Max, så jäkla gott eller vad säger ni bloggläsare?!  Undra dock om det är en bra diet..?  Det återstår väl helt enkelt att se, gott är det iallafall!


Av Swaxu - 22 april 2012 15:45

Nu har jag precis färgat håret grönt!!  Jag tycker att det är skitsnyggt, speciellt när det är vårväder utomhus. Vad tycker ni?!  Hiss eller Diss?


Av Swaxu - 22 april 2012 13:00

Godmorgon, godmorgon! 


Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock, dock mådde jag riktigt dåligt igårkväll (för att jag ätit för dåligt..? Det blev nog lite mycket av min kak och läsk diet), men som tur var gick det över!  Idag har jag en del planer, tänker först och främst öva lite inför nationella, sedan kanske jag ska iväg och göra ett litet ärende. Tänker inte avslöja allt för mycket.. 

Av Swaxu - 21 april 2012 21:30

Jag är helt slut!! Har verkligen varit upptagen hela dagen idag och är som sagt grymt trött!!  Nu hade jag tänkt kolla på Big Brother eftersom jag missade ett par avsnitt i veckan då jag förberedde mig inför nationella, osv. Tydligen har jag missat en hel del.. eller?!  Ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon!!


Förresten, svaret på Bowlingen var 365 poäng. Grattis, vinnaren hittar ni här! 


Av Swaxu - 21 april 2012 17:00

Nu är vi påväg till det andra kalaset, alltså hos min kusin!!  Spelade som sagt bowling innan och gissa hur mycket poäng jag fick totalt?! Den som gissar rätt får länk senare ikväll!  Här är en liten ledtråd: 


Av Swaxu - 21 april 2012 14:08

Vi sitter just nu och äter lite lunch och om en stund bär det av till bowlingen! 


Funderar på att lotta ut mina 1000 kronor till er bloggläsare, vad tycker ni om det?


Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Följ bloggen

Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Blogkeen
Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se