Swaxu - Mitt liv, din dröm!

Alla inlägg under april 2012

Av Swaxu - 11 april 2012 15:00

Jag bara måste uppmärksamma den här bilden!! Det är något av det sjukaste jag sett om jag ska vara helt ärlig.  Det finns så många skönhetsideal som egentligen borde kastas i soporna, men ändå påverkas unga människor (mest tjejer) och vill se ut som deras idoler gör!  Dock måste jag säga att den skyltdockan på Gina Tricot såg hemsk ut. Förstår ni tjejer inte att det är så jäkla fult att se ut så, det ser inte normalt och friskt ut, det är inget skönhetsideal ni borde följa!  Visst, jag kan förstå att man inte är nöjd med sig själv alltid.. men att ens tänka tanken att se ut som den skyltdockan.... jag finner inga ord!!


Jag vet att jag har minst 500 besökare om dagen och därför vill jag uppmärksamma och säga att ni är fina precis som ni är och alla ideal som finns i samhället borde ni inte bry er om. Människor borde ha bättre självförtroende än så.. 


ANNONS
Av Swaxu - 11 april 2012 09:38

Godmorgon, godmorgon!! 


Är som sagt rätt stressad eftersom att jag alltid försover mig, mer eller mindre, älskar ju att sova. 

Jag ska iallafall möta upp en vän strax för att sedan luncha lite på Subway, mums!! Dock missar jag nog bussen om jag inte skyddar mig, haha.. stress!  Hoppas iallafall att ni får en underbar dag, så hörs vi lite senare.


PS. Missa inte DAGENS-DISS senare! ANNONS
Av Swaxu - 10 april 2012 22:02

Har länge funderat på att starta en bloppis för er bloggläsare, där ni kan köpa grejer som jag vill sälja! 

Vad sägs som det?!  Det finns ju alltid något man inte använder.. jag har säkert några filmer, TV-apparater och annat kul att sälja.. vad tycker ni?! 


Av Swaxu - 10 april 2012 18:41

Nu har jag precis hämtat ut paket.. hmm, undrar vad som är i?! 


Av Swaxu - 10 april 2012 16:00

Jag brukar oftast hamna i diskussioner angående sommarjobb!! Enligt mig sommarjobbar man för att få pengar och inte för att det är kul, rätta mig om jag har fel?  Jag har blivit erbjuden massor av jobb lite här och där, men tackat nej till alla eftersom att jag HATAR att jobba, det är det värsta jag vet, på riktigt.

Samtidigt ser jag absolut inte ner på människor som sommarjobbar, det är ju bra att det finns personer som gör det, men jag skulle för tillfället aldrig ställa mig och jobba mitt i sommaren, nejnejnej!  Visst, pengar tackar man aldrig nej till.. men är det verkligen värt att jobba 4 veckor för en struntsumma

(som lönen oftast är.. eller)!?


Vad tycker ni?! 

Av Swaxu - 10 april 2012 10:45

Jaha.. nu är skolan igång igen, vilket är sjukt tråkigt!! 


Hoppas iallafall att allt är bra med er (vissa har ju t.om lov), med mig är det kanon - lite trött bara!! 

Idag är det Tisdag och min skoldag är rätt lugn hoppas jag, har ju som sagt inte så många lektioner idag. Det är väl helt klart det bästa med Jensen, förutom maten, att man bara har ett par lektioner om dagen. Vissa av er bloggläsare har ju 7-8 typ, haha.. tycker synd om er! 


Hoppas iallafall att ni får en underbar dag, för det ska jag ha! 


Av Swaxu - 9 april 2012 21:57

För er som inte vet missade jag Big Brother igår, och har INGEN ANING om vem som fick lämna, dock hoppas jag på att idiot-Marcel åkte ut, hmm.. har jag rätt?  Han förtjänar iallafall inte sin plats i BB-huset enligt mig!! Han är en sliskig människa.. 


Menmen, vem åkte ut igår?! 

Av Swaxu - 9 april 2012 17:50

Sådär, nu har jag äntligen utsett en vinnare av Finn ett fel tävlingen! Det är en mycket populär tävling måste jag säga, där många av er bloggläsare deltog, vilket var skitkul!  Ja, jag kommer självklart ha tävlingen inom kort igen, så håll er uppdaterade. 


Vinnaren hittar ni här grattis.. nu lär du få cirka 500 läsare extra *blink*!


Öka antalet läsare till din blogg

Översätt bloggen

Presentation


Kontakt - swaxu@hotmail.com

Välkommen till min blogg med över 2600 besökare OM DAGEN. Här skriver jag om mitt underhållande liv, mer behöver jag väl inte säga!? ;)

Följ bloggen

Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Blogkeen
Följ Swaxu - Mitt liv, din dröm! med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?!
 Nästan aldrig!
 Det här var första gången!
 En gång om dagen!
 Ett par gånger om dagen!
 FLERA gånger om dagen!

Annons #

Annons # 2


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se